Technische Info

EURONORM

De warmteafgiftes van onze radiatoren zijn berekend volgens de Euronorm EN442, bij een aanvoertemperatuur van 75°C, retourtemperatuur van 65°C en een kamertemperatuur van 20°C.

VERMOGENSBEREKENING

Per radiatortype en afmeting is er een indicatie gegeven van het aantal m² dat verwarmd kan worden. De gemiddelde temperatuur die nodig is in een leefruimte is lager dan in een badkamer, vandaar de opsplitsing. Het aantal te verwarmen m² is indicatief en bedoeld om de verschillende modellen en afmetingen te vergelijken. Dit gemiddelde is berekend op basis van een normale geïsoleerde woning en een plafondhoogte van 240 cm.

Om een volledig gedetailleerde berekening te maken van het aantal Watt dat nodig is per ruimte dient het aantal m³ berekend te worden (lengte, breedte en hoogte van de ruimte vermenigvuldigen). Daarna moet het aantal m³ als volgt vermenigvuldigd worden:
– toilet, hall, slaapkamer : m³x70
– keuken, bureau : m³x77
– eetkamer, woonkamer: m³x85
– badkamer: m³x94

Bovendien moet er rekening gehouden worden met de isolatie. Een goed geïsoleerde ruimte vraagt 10% minder vermogen, een slecht geïsoleerde ruimte vraagt 15% meer. Een hoekwoning of een vrijstaand huis vraagt ook 10% meer energie.

AANSLUITMOGELIJKHEDEN

TECHNISCHE GEGEVENS

10 JAAR GARANTIE: BeauHeat biedt een fabrieksgarantie van 10 jaar. De radiatoren dienen aangewend te worden in normale omstandigheden in een verwarmingssysteem met warm water. De fabrieksgarantie is enkel geldig indien u geen aanpassingen doet aan de producten.
HOEKAANSLUITING: De aansluiting van deze radiator is voorzien aan de zijkant.
MIDDENAANSLUITING: De aansluiting van deze radiator is voorzien onderaan in het midden (vaak kan een radiator die voorzien is met middenaansluiting ook met een hoekafsluiting geplaatst worden).
ALU : Deze radiator is uitgevoerd in aluminium
STAAL: Deze radiator is uitgevoerd in staal
ELECTRISCH: Dit type radiator is ook verkrijgbaar in elektrische uitvoering
VOORRAAD: Alle BeauHeat Radiatoren zijn leverbaar uit voorraad.

Download hier onze technische catalogus!