Assortiment

logo-earth

DESIGNRADIATOREN STAAL
De stalen designradiatoren van Beauheat verenigen topdesign met creativiteit, functionaliteit en rendement. De verschillende collecties stalen designradiatoren bestaan telkens in 2 kleuren en verschillende afmetingen zodat er voor elke ruimte en toepassingen zeker een geschikt model te vinden is. Mogelijkheden genoeg dus, aan u de keuze.

logo-fire

DESIGNRADIATOREN ALUMINIUM
Aluminium radiatoren hebben heel wat voordelen. Ze zijn energiebesparend omdat ze de warmte sneller geleiden en een lagere waterinhoud hebben. Daarnaast zijn Aluminium radiatoren ook lichter en dus makkelijker te monteren. Beauheat heeft een assortiment van Aluminium Designradiatoren die een subliem design combineren met technisch vernuft. Aan u om te kiezen welk model het best past bij jouw stijl.

logo-water

HANDDOEKRADIATOREN
Onze badkamer evolueert meer en meer naar een wellnessruimte waarin sfeer en comfort prioriteit zijn. Het Beauheat assortiment van handdoekradiatoren biedt een oplossing voor de meest veeleisende vragen. Naast de keuze uit verschillende modellen en kleuren, is er de keuze uit verschillende afmetingen en wattages. Dit betekent dat u zelf bepaald waarvoor de handdoekdroger gebruikt wordt. Als handdoekdroger en aanvullende verwarming, of om de volledige ruimte te verwarmen. Daarnaast zijn de meeste van onze handdoekdrogers ook beschikbaar in elektrische uitvoering. Alles is dus mogelijk, u hoeft enkel nog te kiezen.

logo-wind

PANEELRADIATOREN
Voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke radiator zijn de paneelradiatoren een ideale oplossing. Zij combineren een snelle en efficiënte warmteafgifte met een hoge flexibiliteit in afmetingen en wattages. Beauheat heeft een ruim assortiment conventionele paneelradiatoren en vlakke paneelradiatoren beschikbaar in 2 versies: 2 panelen en 2 convectoren (type 22) en 3 panelen en 3 convectoren (type 33).

elements

TOEBEHOREN
Naast de radiatoren zelf heeft BeauHeat ook een assortiment aan toebehoren voor de plaatsing van uw radiator. Aansluitsets, thermostatische radiatorknoppen, ophangsystemen, maar ook handdoekknoppen en handdoekhouders om uw radiator aan te passen volgens uw eigen gebruikssituatie.